Kun

Ekstra rabat: 10% / 799 kr, 13% / 1199 kr & 16% / 1799 kr på næsten alt

Black Deals: Op til 70%

Indbyggede væglamper

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sorter efter: Popularitet
Monteringshul (i cm)
Anvend
Farve
Form
Rum
Dæmpbar
Pris
Anvend
Mærke
Beskyttelsesklasse
Kapslingsgrad
Fast indbygget LED
Materiale
Fatning
Med bevægelsessensor
Fjernbetjening
Stilgruppe
LED
Indbygningsdybde (i cm)
Anvend
Diameter (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Lysstrøm total (i lm)
Lysfarve (udvalg)
Bredde (i cm)
Anvend
Inklusiv lyskilde
Wattværdi
Anvend
68 produkter
Filter
6.405,83 kr.
Vejl. pris -5%
Vejl. pris 6.743,69 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
1.940,62 kr.
Vejl. pris -10%
Vejl. pris 2.156,25 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
1.582,50 kr.
1.558,12 kr.
1.397,09 kr.
Vejl. pris -10%
Vejl. pris 1.552,50 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
1.397,09 kr.
Vejl. pris -10%
Vejl. pris 1.552,50 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.

Vægindbygningslamper er virkelig pladsbesparende med stort lysudbytte

Hvis overdådige designs - a là lysekroner - ikke er et garanteret blikfang for dig, kan vægindbygningslamper være noget for dig. De er visuelt det stik modsatte, men giver mange overbevisende fordele ved vægmontering:

  • er ægte pladsbesparende - de flugter næsten med den væg, de er forsænket i
  • skabe en god lysstemning - fordi selve lampekroppen træder i baggrunden og lader lyset være i centrum.
  • giver behageligt lys og passer perfekt ind i moderne boligområder.
  • kombiner puristisk udseende med funktionalitet.
  • er en populær type lys til indendørs og udendørs brug - til sidstnævnte skal du sikre dig en passende kapslingsgrad (detaljer nedenfor)

Tip: Indbyggede vægspots bruges ofte som orienteringslys i smalle korridorer. På den måde bliver den begrænsede plads ikke yderligere reduceret - men der skabes stadig en behagelig og ensartet belysning.

Hvilke typer installationer findes der til indbyggede vægspots?

Er du vild med, hvor pladsbesparende indbyggede vægspots er? Det gør vi også, for de kræver stort set ingen plads uden for væggen**. Men der er én ting, man skal huske på med denne type lys: Det skal være indbygget. Det betyder, at den skal have lidt plads i væggen. Og det er ikke helt så nemt at installere som en almindelig loftlampe. Det er bedst at bede din betroede elektriker** om hjælp - og give ham den praktiske installationsvejledning, der følger med hver vægindbygningslampe.

Men er du stadig nysgerrig efter at vide, hvordan indbyggede vægspots installeres? Okay, nu skal du høre: Afhængigt af armaturet bruges der indbygningsdåser, indbygningsdåser og hulrumsdåser. Hvis du har spørgsmål til installationstyperne på forhånd, bedes du kontakte vores tekniske supportteam ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger.

Tip: Du kan finde ud af, hvor meget plads du skal regne med i væggen i produktoplysningerne. Der finder du oplysninger om installationsdybde og installationsdiameter.

Er der brug for en transformer til vægindbygningslamper?

Hvis den indbyggede vægspot ikke drives direkte med 230 volt, så ja. I så fald skal du sørge for, at der er plads til en transformer eller en strømforsyningsenhed under installationen. Der findes dog også vægindbygningslamper, som drives direkte med 230 volt. Eller lamper, der har en indbygget LED-driver. I disse tilfælde er det ikke nødvendigt med en transformer.

Hvordan bruger jeg vægindbygningslamper til trappen?

Et jævnt, varmt og behageligt lys, der bader din trappe i en attraktiv atmosfære og sikrer et sikkert skridt. Kan du forestille dig det? Så lad os komme i gang, bemærk venligst dette: For at belyse trapper eller trin skal vægindbygningslamperne installeres i en lav højde over trinene. Afhængigt af armaturet er 20 - 50 cm over trinene på væggen ideelt. På den måde vil ingen blive blændet af lyset senere.

  • Mulige farlige steder er gjort tydeligt synlige
  • arkitekturen er atmosfærisk fremhævet
  • En behagelig livsfølelse er garanteret

Hvad skal man tænke på i forbindelse med badeværelset og udendørsarealerne?

Der er ingen grund til at jorde indbyggede vægspots. Fordi de passer lige så godt i haven omkring huset. Der er bare én ting at huske på: Du skal bruge modeller med en passende kapslingsgrad. Fra IP44 er du godt rustet til udendørs brug. Det beskytter dit lys mod fremmedlegemer, der er større end en millimeter, og også mod sprøjtevand.

For badeværelset eller andre vådområder - f.eks. wellnesscentret med sauna - gælder også følgende: Sørg for at have en passende kapslingsgrad. Men det er lidt mere kompliceret end som så. Fordi til badeværelset skal sikkerhedsforskrifterne i DIN VDE 0100 del 701 overholdes. Badeværelset er derefter opdelt i beskyttelsesområder og zoner, som kræver forskellige kapslingsgrader og ekstra lave sikkerhedsspændinger. Men du behøver ikke at vide alt dette i detaljer. Du bør altid overlade installationen af vægindbygningslamper til en erfaren elektriker. Især hvor det kan blive vådt og fugtigt. Fordi din sikkerhed kommer først!

Betjenes indbyggede vægspots af en kontakt?

Der er et par få vægindbygningslamper, der betjenes direkte med kontakt. Men i langt de fleste tilfælde tændes indbyggede vægspots centralt. Har du nogen spørgsmål? Hvis det er tilfældet, kan du kontakte vores specialiserede rådgivere via kontaktoplysningerne nedenfor.

Er der indbyggede vægspots med bevægelsessensorer?

Kunne du tænke dig, at lyset altid blev tændt, når du drejer om hjørnet? For eksempel med en bakke lækker mad i hånden. Eller med din bærbare computer og et par bøger. Så har du selvfølgelig ikke en hånd fri til at række ud efter lyskontakten. En bevægelsessensor vil med glæde gøre dette for dig. Den gode nyhed: Vægindbygningslamper kan meget nemt kobles via eksterne bevægelsessensorer. Hvis du har detaljerede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tekniske rådgivningstjeneste - ring blot via kontaktoplysningerne nedenfor.

Fungerer vægindbygningslamper med LED-teknologi?

Vægindbygningslamper med moderne LED-teknologi er særligt populære. Det giver dig ofte mulighed for at tilføje farveaccenter - til gode stemninger og lysscenarier. Men bortset fra det gælder følgende generelt: LED er den bedste løsning, når det drejer sig om belysning. De overbevisende fordele på et øjeblik:

  • Sammenlignet med glødepærer sparer du 90 % energi, sammenlignet med halogenpærer 60 %.
  • Du kan nyde praktisk talt vedligeholdelsesfri teknologi.
  • LED-pærer og -lamper har en levetid på op til 50.000 timer.
  • Moderne LED-teknologi står for meget holdbare lyskilder.
  • Straks når de tændes, opnår LED'erne 100 procent lysstyrke.
  • Kompakte designs er det strålende resultat af moderne LED-teknologi

Vil du gerne stille os mange flere spørgsmål personligt? Så tag kontakt til vores specialiserede rådgivningstjeneste _Her_ du kan få adgang til vores kontaktformular.

Vis mere Vis mindre