Kun

Ekstra rabat: 11% fra 799 kr. | 14% fra 1199 kr. på næsten alt

Op til 65 % på over 20.000 produkter

Solcelle lampe med sensor

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sorter efter: Popularitet
Med bevægelsessensor
Højde (i cm)
Anvend
Farve
Pris
Anvend
Materiale
Stilretning
Rum
Mærke
Kapslingsgrad
Batteridrevet
LED
Med afbryder
Smart Home system
Saltvandsresistent
Beskyttelsesklasse
Fast indbygget LED
Fjernbetjening
Wattværdi
Anvend
Form
Bredde (i cm)
Anvend
Dybde (i cm)
Anvend
Diameter (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Inklusiv lyskilde
Lysstrøm total (i lm)
Lysfarve (udvalg)
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Solcellelamper med bevægelsessensor - dobbelt praktisk, simpelthen smukt

Solcellelamper er i sig selv en super praktisk, cool og frem for alt miljøvenlig måde nemt at skabe lysende highlights i din have. Men også til sikker belysning af dine havestier, indkørslen eller husets indgang. Selvfølgelig fås solceller ikke kun i dekorationslamper, men også i f.eks. væg- eller vejlamper. Solcellelamper kan derfor både være dekorative og praktiske.

Men hvad opnår dette allerede superpraktiske, seje og miljøvenlige lys, når det parres med en bevægelsessensor? Meget enkelt! Et rigtigt drømmehold. Især på havestier og lignende. For lyset tændes virkelig kun, når du har brug for det. Ikke før og ikke efter. Det sparer endnu mere energi og beskytter også pærerne.

Solcellelamper med bevægelsessensor
Solcellelamper med bevægelsessensor
Solcellelamper med bevægelsessensor

Hvor skal solcellelampen med bevægelsessensor installeres?

Du kan selvfølgelig ikke installere en vejlampe på væggen og en væglampe på kanten af fortovet. Det er der ingen tvivl om. Og bortset fra det: Din nye solcellelampe skal selvfølgelig installeres der, hvor du har brug for den. Men selvom du måske har et yndlingssted, bør du også sørge for, at den får nok sol**, der hvor den skal stå. For uden solen er der ingen energi til din solcellelampe. Og uden energi til armaturet er der ikke noget lys til dig. Det er bare sådan, det er. Nøglehullet skulle så findes igen ved et tilfælde. I øvrigt er det bedst for din solcellelampe, hvis solpanelet er orienteret mod syd. Så er det som at være på ferie for din solcellelampe - solskin i massevis!

Solcellelampe med bevægelsessensor installeret

Vores tip: Det sted, hvor solcellelampen skal eller måske skal placeres, og de steder, hvor solen skinner, passer simpelthen ikke sammen? Glem det! Du skal blot vælge solcellelamper, hvor solcellemodulet ikke er installeret direkte på lampen, men er forbundet til den med et kabel. Det betyder, at du kan installere lyset, hvor du har brug for det, og solcellemodulet lige rundt om hjørnet, hvor der er dagslys nok.

Glem ikke: Vælg altid den passende kapslingsgrad til din solcellelampe! Du kan nemt se, hvilken kapslingsgrad den lampe, du har valgt, har i produktoplysningerne. For uanset hvor i haven, på gårdspladsen eller på husmuren de nye solcellelamper endelig finder deres plads - de er alle udsat for vejret og andre miljøpåvirkninger. Nogle mere, andre mindre. Vores tabel giver dig et første overblik over den beskyttelse, som hver kapslingsgrad tilbyder:

Ciffer IP4 X 4 Beskyttelse mod fremmedlegemer
0 Ingen beskyttelse
1 Beskyttet mod faste fremmedlegemer ≥ 50 mm
2 Beskyttet mod faste fremmedlegemer ≥ 12,5 mm
3 Beskyttet mod faste fremmedlegemer ≥ 2,5 mm
4 Beskyttet mod faste fremmedlegemer ≥ 1 mm
5 Støvbeskyttet
6 Støvtæt
Ciffer IP4 X Beskyttelse mod fugt
0 Ingen beskyttelse
1 Beskyttet mod lodret indtrængende drypvand
2 Beskyttet mod dryppende vand i en vinkel
3 Beskyttet mod vandsprøjt
4 Beskyttet mod vandsprøjt
5 Beskyttet mod vandstråler
6 Beskyttet mod stærke vandstråler
7 Beskyttet mod midlertidig nedsænkning
8 Beskyttet mod permanent nedsænkning

Du kan finde flere oplysninger om kapslingsgraderne i vores guide til IP-beskyttelsestyper.

Hvilke bevægelsessensorer findes der, og hvordan indstiller jeg dem korrekt?

Først og fremmest: Der findes faktisk forskellige bevægelsessensorer. Selv om de alle har til formål at gøre dit liv lidt lettere - nemlig gennem lys, der tænder og slukker automatisk. Men den generiske betegnelse bevægelsessensor opsummerer i bund og grund de forskellige teknologier, der bruges. Den mest kendte type bevægelsesdetektor - også udendørs i haven & co. og derfor også til solcellelamper - er den med infrarød teknologi (også kaldet PIR-sensor = passiv infrarød sensor). Ved hjælp af en pyrosensor reagerer denne bevægelsessensor på skiftende varmestråling inden for et registreringsområde.

Og netop dette registreringsområde kan variere fra armatur til armatur. Det bedste, du kan gøre her, er at se på produktbeskrivelsen for registreringsområdet og registreringsvinklen og se, hvad der passer bedst til din have. For en sti er det for eksempel tilstrækkeligt med en registreringsvinkel på 120 grader. Er 120 grader ikke nok for dig? Vil du have 360? Det er heller ikke noget problem! For det er der. Du kan derefter tilpasse dem med fades i de fleste tilfælde.

Bruger solcellelamper med bevægelsessensorer også moderne LED-teknologi?

Selvfølgelig gør de det. Fordi LED ikke kun er fremtiden inden for belysningsteknologi, men allerede nutiden. Og hvad giver moderne LED-teknologi parret med miljøvenlig solteknologi plus en superpraktisk bevægelsessensor? Et endnu bedre Dreamteam! Og alt dette i en enkelt lampe - til din have! Vil du gerne høre om fordelene ved LED igen? Selvfølgelig er de her:

Moderne LED...

  • sparer 90 % elektricitet i forhold til almindelige glødepærer og 60 % i forhold til halogenpærer
  • giver 100 % lysstyrke umiddelbart efter tænding
  • har meget god lyskvalitet i farvegengivelse og lysfarve
  • er meget kompakte og muliggør derfor meget slanke designs
Moderne LED-teknologi
Moderne LED-teknologi

Findes der solcellelamper med bevægelsessensorer i rustfrit stål?

Fremstillet af højkvalitetsplast, aluminium og også med glas. Eller endda rustfrit stål. Solcellelamper med bevægelsessensorer fås også i en lang række forskellige materialer. Og en af dem er faktisk af rustfrit stål. Hvorfor rustfrit stål? Det er ganske enkelt. For rustfrit stål er for længst blevet en rigtig klassiker, især på udendørsarealer. Og med god grund - øh, gode grunde:

  • Rustfrit stål ser bare godt ud. Altid. Og overalt.
  • Rustfrit stål er meget stabilt.
  • Rustfrit stål er simpelthen mindre følsomt over for korrosion.
  • Rustfrit stål er temperaturbestandigt.
  • Rustfrit stål er nemt at rengøre.
Solcellelamper med bevægelsessensor lavet af rustfrit stål
Solcellelamper med bevægelsessensor lavet af rustfrit stål
Solcellelamper med bevægelsessensor lavet af rustfrit stål

Hvor længe holder batterikapaciteten?

Det kan vi desværre heller ikke give dig et generelt svar på. For hvor længe batteriet holder, varierer ganske enkelt meget fra model til model. Hvor længe solcellelampen lyser, afhænger ikke kun af typen af solcellelampe, men frem for alt af dens kvalitet. For at være mere præcis: kvaliteten af batteriet og også af de pærer, der lyser op om aftenen. Og - en meget vigtig ting - fra den solenergi, der absorberes i løbet af dagen. Det betyder, at lysets varighed kan variere mellem 5 og 20 timer. Som regel er det dog godt 8 til 10 timer, hvilket de fleste solcellelamper sagtens kan klare.

Findes der solcellelamper med bevægelsessensorer og med jordspyd?

Ikke kun lys præcis, når du har brug for det, men også præcis på det sted, hvor du har brug for det. Selv om dette sted ændrer sig fra tid til anden. Er det ikke muligt, tror du? Det er muligt, siger vi. Med solcellelamper med bevægelsessensor - og med jordspyd. Ja, de findes virkelig. Og de er super praktiske. Fordi du...

  • Brug solenergien til at oplyse vejen til dit hus om aftenen.
  • Men kun hvis du er på rette vej. Ellers ikke. Lyset forbliver slukket. Det sparer en enorm mængde energi og beskytter også pærerne.
  • Og takket være jordspyddet kan du nemt flytte lamperne til et andet sted når som helst. Lige som du vil have det. Ingen grund til at tjekke fundamenter, kompliceret installation og kabellægning.

__Vidste du det? * * Til lys med bevægelsessensorer bør du altid bruge_ LED'er . Fordi: LED-pærer giver 100 % lysstyrke med det samme uden forsinkelse. Gløde- og halogenpærer gør det også, men de er virkelig ikke længere et alternativ. Og *** sparepærer** ? Nej, også_ **ikke et godt valg fordi de har en opstartstid . Og ingen har brug for en bevægelsessensor, der først giver lys, når det er for sent.

*Har du stadig spørgsmål om solcellelamper med bevægelsessensorer? Så skal du bare skrive til vores tekniske rådgivning. _Her_ finder du vores kontaktformular.

Vis mere Vis mindre